keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Professori Atte Korholan Arkhimedeen piste

Jeesus Kristus
taiteilijan näkemys

"Antakaa minulle kiinteä piste, niin minä vipuan maan paikaltaan."
Arkhimedes (287-211 eKr)

SANA haastattelusta:
Korhola kertoo, että Kristus on hänelle Arkhimedeen piste.

- ...se kiintopiste, jossa kaikki olevainen on täytettynä ja lunastettuna ja jossa omakin oleminen saa merkityksensä. Kristuksessa voi löytää syvimmän itsensä. Vain Jumalan kohtaaminen voi tyydyttää perimmäisen kaipuuni.

Atte Korholan perusrukous on kiteytynyt nuoruuden monisanaisista rukouksista yksinkertaiseksi: Herra Jeesus Kristus, Jumalan Poika, armahda minua syntistä!
26.12.2011 SANA

Onpa riemullista luettavaa

Praise the Lord!


Wikipedia esittelystä:

Professori Atte Korhola
kuva wikimedia
Atte Korhola (s. 19. elokuuta 1957 Lahti) on paleolimnologi ja Helsingin yliopiston Ympäristötieteiden laitoksen ympäristömuutoksen professori vuodesta 2007.

Hän on myös Helsingin yliopiston Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan yhteiskunnallisesta vuorovaikutuksesta vastaava vara-dekaani, Suomen Akatemian ympäristötoimikunnan jäsen ja hydrobiologian dosentti.

Korhola on johtanut ympäristömuutoksen tutkimusyksikköä (ECRU) vuodesta 1999. Hänen erityisalueenaan on jääkauden jälkeisen ilmaston vaihtelun sekä ravinnekuormituksen muutosten vaikutus vesiekosysteemeihin.

Korhola on Euroopan tiedeakatemioiden (EASAC) ympäristöpaneelin jäsen ja myös yksi lehden Journal of Paleolimnology toimittajista.

Lisäksi hän on toiminut Suomen arktisen tutkimuksen strategian kirjoittajana ja Kauppa- ja teollisuusministeriön turpeen käyttöä selvittäneessä työryhmässä sekä lukuisissa ilmastonmuutokseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Hän on osallistunut aktiivisesti ilmaston lämpenemisestä ja sen hillitsemiskeinoista käytävään kansalaiskeskusteluun.
lue koko artikkeli wikipediasta



2 kommenttia:

  1. Shalom Mikko ja ystävät.

    En puhu ranskaa, mutta hienon ulkoasun omaava sivusto tarjoaa aiheita. !Por favor! Vai miten se meni? :)

    http://eden-saga.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Yllämainittu saitti on sekulaari. Se kelpaa korkeintaan kiinnostuksen herättäjäksi. Vastapainoksi tarjoan "jalat maassa" tutkimusta.

      http://s8int.com/

      Poista