lauantai 7. heinäkuuta 2012

Sadantuhannen käynnin raja rikki

Google Analytics ohjelmisto antaa yleisiä tilastoja, ei yksittäisiä IP osoitteita tms. Niistä näkyy että näitä Mietteitä blogia on käyty katsomassa tähän päivään mennessä108,503 kertaa ja että kirjoituksia on kaikkiaan 923 kappaletta. Suurin osa käynneistä on Suomesta ja seruaavaksi eniten Ruotsista.

Hyvänä kakkosena näissä tilastoissa on englanninkielinen Phos to Alethinon, jossa käyntejä on tähän mennessä kertynyt 99,574 ja kirjoituksia on 125 kappaletta. Käynnit ovat kansainvälisiä ja niitä on tullut aivan eri puoillta maailmaa.

Sadantuhannen käynnin raja on siis heinäkuun alussa 2012 mennyt rikki.

Totta kai joukossa on paljon robotteja, mutta tämä on nimenomaan Google blogien etu - automaattiset ohjelmistot analysoivat kirjoitusten sisällön valtaviin indekseihin, joista mikä tahansa teksti löytyy vahvoilla hakukoneilla alle sekunnissa ja usein hyvin mielenkiintoisessa yhteydessä muiden Internet sivujen seurassa.

Mietteitä blogin suosituin kohde on pitkään ollut Hans Christian Andersenin satu.Satakieli (2009/11).  Olen ajatellut, että onkohan laatimani suomennos tuosta ihanasta kertomuksesta ainoa vapaasti verkossa saatavilla oleva? Tällä hetkellä tilastojen kärjessä on kirjoitus kesäkuussa 2012 edesmenneestä rakastetusta esikoislestadiolaisten saarnaajasta Olavi Simolin ja Raamattu (2010/01).

Minua on hämmästyttänyt Phos to Alethinon- blogin kestosuosikkina pysynyt kirjoitukseni Shallow Hal elokuvasta (2011/06). Vaikka mukana ovat Gwyneth Paltrow ja Jack Black 2001 valmistunut romanttinen komedia ei kuitenkaan liene kovin tunnettu. Nyt tämän blogin kärkeen on noussut ylivoimaisesti Sylvia Kristel - Emmanuelle (2012/05).


Ovat nuo aika hurjia lukemia ja osoittavat blogi-tekniikan julkaisuvoimaa Internet aikakaudella. Kyllä kai niitä kirjojakin pitää vielä kirjoittaa, mutta ne eivät mitenkään tavoita asioista kiinnostuneita välittömästi ja kautta maailman. Ammattilaiset pitävät tietokoneita pystyssä 24/7, torjuvat viruksia ja antavat monenlaista tukea ja apua kirjoittajille. Sivujen suunnittelu on myös ammattilaisten työtä ja jälki on minusta hyvin kaunista, vaihtoehtoja on paljon. Hyvin tärkeä on myös mahdollisuus liittää teksteihin monivärikuvia ja linkittää tekstejä muihin asiaan liittyviin sivuihin.


Kiitos kaikille blogejani kommentoineille, niin arvostelijoille kuin samaa mieltä oleville. Koetan mahdollisuuksien mukaan vastata jokaiselle kommentoijalle ja iloitsen siitä, että tekstieni sisältöä on kenen tahansa mahdollista korjata, täydentää, vastustaa tai puolustaa nimimerkin suojissa!


Ennen kaikkea 100.000 käänteessä tahdon kiittää Herraamme ja Vapahtajaamme Jeesusta Kristusta. Koen että minulle on avattu suuri ja hedelmällinen työkenttä ja eloa on paljon. Minusta on näiden myötä tullut myös jonkinlainen epävirallinen nettipappi, ja kiitän esirukouksista tämän uudenlaisen hengellisen työn puolesta. 

On ollut hyvä huomata, että suomalaiset seurakunnat ovat oivaltaneet tietoverkostojen merkityksen ja tehon ihmisten tavoittamiseksi ja alkaneet panostaa virallisten nettipappien ja sielunhoitajien toimintaa ja muutenkin yhä enemmän hyödyntävät nettiä Taivasten Valtakunnan käytössä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti